Vedoucí školní jídelny Alena Stloukalová: tel. 605 116 758
Pondělí 13.1.2025
Loupáček, ovoce, kakao  (A: 01,07)
Polévka hrachová s krutony  (A: 01,07,09)
Rybí filé na pórku, bramborová kaše, zeleninová obloha, čaj  (A: 04,07)
Žitný chléb, zimní pomazánka, zelenina, mléko  (A: 01,07,09)
Úterý 14.1.2025
Rohlík, sýrová pomazánka, ovoce, caro  (A: 01,07)
Polévka s drožďovým kapáním  (A: 01,03,07,09)
Krůtí maso na žampiónech, bramborové nočky, džus  (A: 01,03,07,09)
Semínkový chléb s máslem obložený zeleninou a vajíčkem, mléko  (A: 01,03,07)
Středa 15.1.2025
Jahodový jogurt, ovoce, čaj  (A: 07)
Polévka hovězí s hvězdičkami  (A: 07,09)
Kuře ala bažant, rýže, zel.př., čaj  (A: 01)
Chléb, medové máslo, ovoce, mléko  (A: 01,07)
Čtvrtek 16.1.2025
Chléb, lučina s mrkví, zelenina, bílá káva  (A: 07)
Polévka z pečené mrkve  (A: 07,09)
Zapečený květák s bramborem, okurkový salát, čaj  (A: 07)
Podmáslový chléb s lučinou, zeleninový talířek, mléko  (A: 01,07)
Pátek 17.1.2025
Podmáslový chléb, pomazánka rozhuda, zelenina, malcao  (A: 01,06,07)
Polévka zeleninová s kukuřičnými vločkami  (A: 01,07,09)
Masové koule v rajské omáčce, těstoviny, mošt  (A: 01,03,07,09)
Ovoce, banánové mléko, knuspi  (A: 07)

Nápoje podávané v tomto týdnu: čaje zelené, ovocné, černé, bylinné, mléko, mošt, džus, voda
Ovoce a zelenina: rajče, paprika červená, žlutá, zelená, okurky, jablka, hrušky, banány, hroznové víno

Seznam alergenů:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich

 

Kategorie: