Vedoucí školní jídelny Alena Stloukalová: tel. 605 116 758
Pondělí 10.6.2024
Žitný chléb, zimní pomazánka, zelenina, caro  (A: 01,03,07,09)
Polévka fazolačka  (A: 01,07,09)
Bretaňská zelenina na másle, brambor, čaj  (A: 07)
Houska, s máslem, ovocný talířek, mléko  (A: 01,07)
Úterý 11.6.2024
Loupáček, ovoce, kakao  (A: 01,07)
Polévka zeleninová s pohankou  (A: 07,09)
Vepřové maso, bramborový knedlík, kedlubnové zelí, bylinkový čaj  (A: 01,03,09)
Chléb, tofu pěna, zelenina, mléko  (A: 01,06,07)
Středa 12.6.2024
Domácí pribináček, ovoce, čaj  (A: 07)
Polévka drožďová  (A: 01,03,07,09)
Těstoviny zapečené s tuňákem, zeleninová obloha, čaj  (A: 01,03,04,12)
Chléb, budapešťská pomazánka, zelenina, mléko  (A: 01,07)
Čtvrtek 13.6.2024
Rohlík, sýrová pomazánka, zelenina, bílá káva  (A: 01,07)
Polévka mrkvová  (A: 01,07,09)
Hovězí maso na zázvoru, bramborová kaše, rajče, ochucená voda  (A: 01,07,09)
Žitný chléb, vajíčková pomazánka, ovoce, mléko  (A: 01,03,07,10)
Pátek 14.6.2024
Semínkový chléb, brokolicová pomazánka, zelenina, vita káva  (A: 01,07)
Polévka telecí s nudličkami  (A: 01,03,09)
Drůbeží rizoto, sýr, kyselá okurka, 100% džus  (A: 09,12)
Chléb, džemové máslo, ovoce, mléko  (A: 01,07,12)

Jídlo obsahuje alergeny. Jejich čísla jsou uvedena v závorce za názvem jídla.

Dobrou chuť přeje paní kuchařka Lenka Trpišovská a Hana Doleželová
Nápoje podávané v tomto týdnu: čaje zelené, ovocné, černé, bylinné, mléko, mošt, džus, voda
Ovoce a zelenina: rajče, paprika červená, žlutá, zelená, okurky, jablka, hrušky, banány, hroznové víno

Seznam alergenů:

1 Obiloviny obsahující lepek
2 Korýši a výrobky z nich
3 Vejce a výrobky z nich
4 Ryby a výrobky z nich
5 Jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich
6 Sójové boby a výrobky z nich
7 Mléko a výrobky z něj (včetně laktózy)
8 Skořápkové plody a výrobky z nich
9 Celer a výrobky z něj
10 Hořčice a výrobky z ní
11 Sezamová semena a výrobky z nich
12 Oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšší koncentraci)
13 Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14 Měkkýši a výrobky z nich

 

Kategorie: